Aankoopmakelaar Breda

Uw ervaren aankoopmakelaar in Breda

Een van de spannendste gebeurtenissen die u in uw leven mee kunt maken, is de aankoop van een woning. Omdat hier flinke bedragen mee gemoeid gaan en u misschien maar eens in uw leven een woning koopt, wilt u natuurlijk dat dit goed geregeld wordt. Kies dan ook voor Struijk Makelaar & Taxateur als uw aankoopmakelaar in Breda.

Wat wij als aankoopmakelaar in Breda voor u kunnen betekenen

Wanneer een partij een woning verkoopt, zal hij doorgaans door een makelaar begeleid worden. Deze makelaar zet zich alleen in voor de verkoper en u lijkt er als koper alleen voor te staan. Wij als aankoopmakelaar in Breda zetten ons in om u als koper een stevige positie bij de onderhandelingen te verschaffen. Wij helpen u echter met meer dan alleen het inzetten van onderhandelingen en het inschatten van de reƫle waarde van de woning waar u uw oog op heeft laten vallen. Het gebeurt nogal eens dat na de koop van een woning gebreken aan het licht komen. Omdat u als koper zelf onderzoeksplicht heeft, kunt u deze gebreken lang niet altijd verhalen op de verkoper. Wij nemen deze onderzoeksplicht van u over en doen daarnaast onderzoek naar het bestemmingsplan, vergunningen en eventuele erfdienstbaarheden.

Een aankoopmakelaar in Breda als slimme investering

Wellicht bent u geneigd om geen aankoopmakelaar in te schakelen omdat daar extra kosten mee gemoeid gaan. Laat u hier echter niet door tegenhouden, want de extra kosten verdienen zichzelf snel terug. U heeft namelijk als voordeel dat wij u helpen om een lagere koopprijs te bedingen dan u zelf mogelijk voor elkaar zou krijgen. Tevens hebben wij meer inzicht in de marktwaarde van de woning en het opsporen van mogelijke (verborgen) gebreken. U heeft meer zekerheid met de aankoopbegeleiding door Struijk Makelaar & Taxateur en wij zetten onze expertise in om procedures sneller af te wikkelen.

Struijk Makelaar & Taxateur als uw aankoopmakelaar in Breda inschakelen

Wij zetten ons graag in, alleen voor u als koper, om uw droomhuis te kopen. Wij bieden u onafhankelijke en deskundige begeleiding zonder dat emoties een rol spelen. Eerlijk advies is wat u van ons kunt verwachten, ook als wij vinden dat de woning kopen geen goed idee is. Via onze website kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Uiteraard staan wij u ook graag telefonisch of per e-mail te woord.