Aankoopbegeleiding bedrijfshuisvesting

Een goede bedrijfshuisvesting draagt in hoge mate bij aan het succes van uw organisatie. De locatie en de uitstraling van uw huisvesting zijn belangrijke factoren voor uw imago.

Bij de keuze van een nieuw bedrijfspand spelen uiteraard meer factoren een rol o.a. bereikbaarheid, gebruiksmogelijkheden, onderhoudsstaat, uitbreidingsmogelijkheden en natuurlijk de koopprijs. Het kopen van een huisvesting is een weloverwogen beslissing. Het inschakelen van een onafhankelijk deskundige die u begeleidt bij de aankoop en opkomt voor uw belangen is daarom geen overbodige luxe.

Wij weten wat er in de markt speelt, welke transacties in het verleden zijn gedaan en wat het huidige aanbod is. Ook weten wij welke ruimtelijke ontwikkelingen er nog gaan plaats vinden. Hierdoor kunt u rekenen op een perfecte advisering en begeleiding gedurende het aankoopproces.

Wij kunnen u tevens begeleiden bij de aankoop van een beleggingsobject en u adviseren over de samenstelling van uw vastgoedportefeuille. Uitgangspunt hierbij is een rendementszekere, evenwichtige portefeuilleopbouw. Of het nu gaat om studentenhuizen, kantoren, bedrijfscomplexen of winkels.

U kunt rekenen op de volgende diensten:
• uitvoerige begeleiding bij het bezichtigen van uw toekomstige bedrijfshuisvesting of beleggingsobject
• waarde advies
• professionele onderhandeling met verkoper of zijn makelaar
• vastleggen van alle voorwaarden (zoals de transportdatum, koopsom en ontbindende voorwaarden)
• het regelen van alle juridische zaken, zoals controle van de koopovereenkomst
• begeleiding bij de inspectie en notariële overdracht

Indien u onderdelen van het aankoopproces zelf wilt doen kunt u gebruik maken van deeldiensten. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

OFFERTE AANVRAGEN

Wij werken in de omgeving Breda, Roosendaal, Tilburg, Den Bosch, Gorinchem, Waalwijk, Dordrecht, Eindhoven. Voor meer informatie zie werkgebieden.

bedrijfshuisvesting, bedrijfspand, kopen, advies, waarde, aankoopmakelaar