Over ons

Struijk Makelaar & Taxateur bedient de gehele markt. Zowel de particuliere als de zakelijke markt. Wij zijn actief op een breed front: woningen, bedrijfshuisvesting en beleggingsobjecten. Hoe complex ook. De markt vraagt om een deskundig en onafhankelijk specialist. Deze vaardigheden hebben wij in huis.

Deskundig
Onze opdrachtgevers stellen hoge eisen aan ons. Terecht. Wij hebben jarenlange ervaring en kennen de markt als geen ander. Wij zijn aangesloten bij branchevereniging Vastgoedpro en staan ingeschreven bij Vastgoedcert in de kamer Wonen/MKB en Bedrijfsmatig Vastgoed. De stichting Vastgoedcert is een branchebreed platform dat als doel heeft de kwaliteit van makelaars en taxateurs te waarborgen. Tevens zijn wij aangesloten bij het NWWI, Taxateurs Unie en TVI.

Onafhankelijk
Wij houden ons bewust niet bezig met verkoop. Aankoopbegeleiding, aanhuurbegeleiding en taxeren zijn onze specialisaties. Dit zijn de diensten waar we ons op concentreren. Op die manier zijn wij onafhankelijk. Hierin onderscheiden wij ons van veel andere makelaars.

Wilt u meer weten over de dienstverlening van ons kantoor? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend en oriƫnterend gesprek. Wij zijn u graag van dienst.

ORGANISATIE
Bedrijfsnaam Struijk Makelaar & Taxateur
Inschrijving KvK 56.23.47.32
Brancheorganisatie Vastgoedpro lidnr. 16021
Rekeningnummer NL85 INGB 0006 5331 86

aankoopbegeleiding, taxatie, NWWI, TVI