Taxateur Breda

Op zoek naar een taxateur in Breda

In sommige gevallen kan een taxatie van een woning of een bedrijfspand wenselijk zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld wanneer u een woning wilt kopen met gebruik van Nationale Hypotheek Garantie. In dat geval zal een gevalideerd taxatierapport een harde eis zijn. Zoekt u een gespecialiseerde taxateur in Breda, dan moet u zonder twijfel bij Struijk Makelaar & Taxateur zijn.

Uw taxateur in Breda als specialist in NWWI

Wanneer u uit eigen beweging kiest voor een waardebepaling van uw woning, dan kan het niet nodig zijn om hier een officieel taxatierapport voor op te stellen. Wij helpen u graag om hierbij een afweging te maken. Wanneer u een hypotheekaanvraag met NHG wilt doen, is een gevalideerd taxatierapport vereist. Onze taxateur in Breda is specialist op het gebied van NWWI. Dit betekent dat wij uw woning op waarde taxeren en vervolgens het taxatierapport laten valideren door het onafhankelijke en erkende instituut NWWI. Naast eerder genoemd voorbeeld, kan het laten opstellen van een taxatierapport ook van belang zijn bij het verkopen van een woning, een scheiding, een aankoop- of verkoopbeslissing en een verbouwing. Wij kunnen ook ingeschakeld worden als taxateur voor bedrijfspanden.

Snelle en correcte dienstverlening bij uw taxateur in Breda

Wij helpen u graag op correcte wijze. Daar hoort dan niet alleen een correcte taxatie en een waterdicht taxatierapport bij, ook een snelle uitvoering van uw opdracht staat bij ons hoog op de prioriteitenlijst. Wanneer dit voor u wenselijk is en de opdracht het toelaat, kunnen wij voor u binnen 24 uur een taxatierapport opstellen en aanleveren. Hierdoor kunnen verdere procedures die van toepassing zijn, snel worden afgerond. Twijfelt u of u een gevalideerd taxatierapport nodig heeft, vraag dit dan eerst na bij uw hypotheekverstrekker of tussenpersoon. Het spreekt voor zich dat ook onze niet-gevalideerde taxatierapporten van hoge kwaliteit zijn.

De taxateur in Breda inschakelen

Wilt u Struijk Makelaar & Taxateur als uw taxateur in Breda inschakelen of heeft u vragen over onze dienstverlening? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op. We hebben weinig overtuigingskracht nodig om u voor onze dienstverlening te laten kiezen. U kunt via de website heel eenvoudig een offerte voor uw opdracht tot taxatie aanvragen. Uiteraard staan wij u ook graag telefonisch of per e-mail te woord. Wilt u een woning kopen, dan kunt u ons ook inschakelen als uw aankoopmakelaar.